Ganinex - Oferta tygodnia

Oferta tygodnia

Opinie

Dodaj opinię na Facebook

Dodaj opinię na Google Moja Firma

Poniżej prezentujemy opinie klientów, zebrane z naszych profili społecznościowych.

  • JAN ROMAŃCZUK 13 grudnia 2019

    Od lat jestem stałym klientem, nigdy nie było żadnych problemów. Wszyscy zawsze pomocni.

  • Justyna Kawecka 10 grudnia 2019

    Jak zwykle Super Serwis:)))

  • Hanna Sobczyk 9 grudnia 2019

    Profesjonalna obsługa . Wszystko na plus

  • Tadeusz Wójcik 9 grudnia 2019

    Super serwis .komfortowa poczekalnia i świetna kawa!!!Polecam.

  • Michal Luczak 8 grudnia 2019

    Jestem zadowolony

  • Tomasz Bajer 7 grudnia 2019

    Super salon wspaniała obsługa.

  • Piotr 4 grudnia 2019

    W dniu 28/11/2019 poprosiłem Pana na stanowisku Express Service o pomoc - zostałem przekierowany do tego dealera z innego serwisu grupy VW. Pan wykazał się zrozumieniem, wysłuchał całej historii i poprosił mechanika o opinię. Wspólnie rozwiązani mój problem praktycznie od ręki. Mechanik był bardzo rzeczowy i sympatyczny. Pan z serwisu bardzo profesjonalny i konkretny. Takie podejście do klienta zasługuje na głębokie uznanie.

  • westa west 1 grudnia 2019

    Miła i fachowa obsługa.

  • tomek bulanda 1 grudnia 2019

    miła fachowa obsługa

  • Wiesława Wronowska 30 listopada 2019

    Odwiedziliśmy salon Skody, ponieważ zainteresowała nas SKODA KODIAQ. W salonie bardzo miło przywitała nas p. Kasia Woźniak. Sympatyczna osoba, pomagała nam wielkim doświadczeniem i profesjonalizmem w swojej branży. Ponieważ nasze oczekiwania co do samochodu były duże, P.Kasia ciągle szukała nowych pojazdów żeby tylko sprostać naszym potrzebom. Nie zakupiliśmy w tym salonie samochodu, ale bardzo dziękujemy P. Kasi za cierpliwość i duże zaangażowanie w pracę. Polecam specjalistę Katarzynę Woźniak jako wspaniałego doradcę

  • Daria Dusia 30 listopada 2019
    Polecam!

    Salon na wysokim poziomie-dokonaliśmy zakupy Skody Octavia i jeżeli będziemy w przyszłości zmieniać samochód to na pewno tam wrócimy. Samochód sprzedawał nam Pan Michał Kołodziej i właściwie to dzięki niemu kupiliśmy auto. Decyzja o zakupie zapadła właściwie w jeden dzień. Najważniejsze jest jednak to, że ze strony Pana Michała nie czuliśmy presji na zakup samochodu. W trakcie pierwszej wizyty w salonie krótko zaprezentował nam auto, następnie odbyliśmy jazdę próbną i przystąpiliśmy do rzeczowych negocjacji ceny oraz wyposażenia dodatkowego - to wszystko przebiegło bardzo sprawnie i w sympatycznej atmosferze. Druga wizyta w tym salonie to wizyta finalizująca zakup. Pan Michał miał przygotowana dla nas wszystkie niezbędne dokumenty również dotyczące ubezpieczenia przez co wizyta ta trwała zaledwie godzinę. Za nim trafiliśmy do tego salonu i oczywiście do Pana Michała odwiedziliśmy różne salony samochodowe - w tym również inne salony Skody - i często spotykaliśmy nachalnych sprzedawców nastawionych tylko na wynik sprzedażowy, a nie na rozpoznanie potrzeb klienta. Po wejściu do takiego salonu i próbie agresywnej sprzedaży natychmiast opuszczaliśmy takie miejsce. W salonie Skody Ganinex było zupełnie inaczej - miło, spokojnie i konkretnie. Pan Michał to bardzo sympatycznym sprzedawca, który przede wszystkim słucha klienta, a do tego prezentuje samochód w rzeczowy i nienachalny sposób, czasem pozwalając sobie na jakiś dowcip przez co atmosfera jest bardzo przyjazna. Poza tym Pan Michał jest bardzo zaangażowany w to co robi co sprawia, że wszystkie formalności zakupowe przebiegają sprawnie i szybko.W skali od 1 do 5 Pan Michał dostaje od nas 6. Jeśli nosicie się z zamiarem zakupu Skody to gorąco polecamy salon Skoda Ganinex w Katowicach oraz Pana Michała. Na pewno będziecie zadowoleni.

  • Paweł Gaworzyński 30 listopada 2019

    Salon na wysokim poziomie-dokonaliśmy zakupy Skody Octavia i jeżeli będziemy w przyszłości zmieniać samochód to na pewno tam wrócimy.

    Samochód sprzedawał nam Pan Michał Kołodziej i właściwie to dzięki niemu kupiliśmy auto. Decyzja o zakupie zapadła właściwie w jeden dzień. Najważniejsze jest jednak to, że ze strony Pana Michała nie czuliśmy presji na zakup samochodu. W trakcie pierwszej wizyty w salonie krótko zaprezentował nam auto, następnie odbyliśmy jazdę próbną i przystąpiliśmy do rzeczowych negocjacji ceny oraz wyposażenia dodatkowego - to wszystko przebiegło bardzo sprawnie i w sympatycznej atmosferze. Druga wizyta w tym salonie to wizyta finalizująca zakup. Pan Michał miał przygotowana dla nas wszystkie niezbędne dokumenty również dotyczące ubezpieczenia przez co wizyta ta trwała zaledwie godzinę.

    Za nim trafiliśmy do tego salonu i oczywiście do Pana Michała odwiedziliśmy różne salony samochodowe - w tym również inne salony Skody - i często spotykaliśmy nachalnych sprzedawców nastawionych tylko na wynik sprzedażowy, a nie na rozpoznanie potrzeb klienta. Po wejściu do takiego salonu i próbie agresywnej sprzedaży natychmiast opuszczaliśmy takie miejsce. W salonie Skody Ganinex było zupełnie inaczej - miło, spokojnie i konkretnie. Pan Michał to bardzo sympatycznym sprzedawca, który przede wszystkim słucha klienta, a do tego prezentuje samochód w rzeczowy i nienachalny sposób, czasem pozwalając sobie na jakiś dowcip przez co atmosfera jest bardzo przyjazna. Poza tym Pan Michał jest bardzo zaangażowany w to co robi co sprawia, że wszystkie formalności zakupowe przebiegają sprawnie i szybko.W skali od 1 do 5 Pan Michał dostaje od nas 6.

    Jeśli nosicie się z zamiarem zakupu Skody to gorąco polecamy salon Skoda Ganinex w Katowicach oraz Pana Michała. Na pewno będziecie zadowoleni.

  • Maria Gl 28 listopada 2019

    Panowie z obsługi klienta serwisu bardzo pomocni.

  • Łukasz Łukasz 27 listopada 2019

    Profesjonalna obsługa , bardzo dobre ceny samochodów

  • Mariusz f 26 listopada 2019

    Jak zawsze miła profesjonalna chętna do pomocy obsługa. Korzystałem wielokrotnie. Polecam.

  • KINDERSONN 24 listopada 2019

    Polecam. Ceny usług o 30% niższe niż w Euromocie. Miła obsługa

  • Iwona Makowiecka 23 listopada 2019
    Polecam!

    Najlepszy salon na kuli ziemskiej, kupuje już drugie auto u Pani Kasi W. I nie wyobrażam sobie innej opcji. Dziękuje Pani Kasi, transakcje z Panią to wielka przyjemność. Serwis (po zmianach ) rewelacja, miło fachowo. Serdecznie pozdrawiam wszystkich pracowników salonu Gazda

  • Przemyslaw Mazurek 23 listopada 2019

    Miła obsługa

  • Dom Kupiecki ARKADIA sp. z o.o. 21 listopada 2019

    Z auta, które chcieliśmy kupić do naszej spółki w Ganinexie, pozostała jedynie popielniczka. Jak to możliwe? Oto historia naszego zakupu.
    Wygodny, wybredny i niecierpliwy klient pisze do salonu Ganinex, że koniecznie od ręki chce auto skonfigurowane na skoda-auto.pl (czarna Fabia Combi v. Monte Carlo z nawigacją i popielniczką), a tam mu odpisują, że w takiej konfiguracji nie ma na stocku ani jednej sztuki w Polsce i musi na takie auto czekać około 3 miesięcy. Klient decyduję się zatem wybrać inny model i tu pada hasło "Kamiq" - SUV zwinny i nawet dynamiczny, oczywiście czarny z obowiązkową nawigacją i popielniczką, skonfigurowany też na skoda-auto.pl. W odpowiedzi Ganinex proponuje klientowi zbliżoną konfigurację, ale dopiero za ok. 5 miesięcy, jak ją wyprodukują w fabryce. W efekcie komunikatu o takiej treści, ów niecierpliwy dalej klient, zaczyna się rozglądać na stronie www Ganinexu za tym, co jest od ręki. Po przejrzeniu dostępnych ofert wybór klienta pada na granatową Octavię III, sedana z roku modelowego 2018 z dużym rabatem (praktycznie w cenie Fabii Combi Monte Carlo) i nawigacją, ale za to bez zestawu dla palących, czyli bez popielniczki. Sprzedawca Ganinex obiecał popielniczkę gratis. Klient złożywszy już papiery do leasingu na wspomnianą Octavię i umówiwszy się już za 2 dni na odbiór samochodu odbiera od sprzedawcy Ganinexu telefon z informacją, że owej Octavii, która jest na zdjęciach na tle salonu Ganinexu, w ogóle nie ma na ich placu i nie możemy odebrać samochodu. W tym momencie klient postanowił wreszcie udać się do salonu z postanowieniem, że salonu nie opuści prędzej zanim nie wybierze auta dla spółki. Obszedłszy ze sprzedawcą plac i obejrzawszy szereg dostępnych od ręki aut wrócił zadyszany (za dużo siedzenia za biurkiem) i zrezygnowany do salonu. Nic się nie składało w całość. A to kolor nie ten, a to bez nawigacji, tudzież popielniczki, albo za słaby silnik w automacie lub za drogi. I wtedy uwagę klienta w salonie przykuł kawowy Karoq, SUV nie mniej zwinny od Kamiqa, aczkolwiek ciut większy. Klient przymierzył się do niego i stwierdził, że nawet mu pasuje. Niestety, uruchamiając silnik przekonał się, że to diesel, a tej wersji silnika zdecydowanie nie chciał. Sprzedawca wtedy dodał, że pod salonem są 2 Karoqi w benzynie, które raptem 15 minut temu klient niechętnie obrzucił wzrokiem obchodząc plac wokół salonu. Ostatecznie klient zdecydował się wreszcie, ku uciesze sprzedawcy, na jednego z nich, pomimo, że model i kolor były nie te, nie było też nawigacji a we wnętrzu straszyły na drzwiach srebrne dekory. Z pierwotnie zapotrzebowanego wyposażenia auta przesłanego w pierwszej konfiguracji zgadała się jedynie popielniczka, którą klient i tak dostał od sprzedawcy w gratisie, bo na wyposażeniu fabryczny jej nie było.
    Z naszej historii zakupu samochodu płynie ważny morał, otóż nie kupuje się nowego auta wygodnie przez internet. Od samego początku i do końca obsługiwał nas w Ganinexie Pan Tomasz Jacek. Sprzedawca w tej firmie chyba młody stażem, lecz okazał się Mistrzem Świata w sprzedaży. Sam prowadzę spółkę opartą na sprzedaży i pewnego dnia, już po zakupie, naszła mnie refleksja, że Pan Tomasz sprzedał mi zupełnie inny (rodzaj, marka, kolor, wyposażenie, etc.) samochód, niż pierwotnie miałem w zamyśle. Przy tym wykazał się szczególnie wysokim profesjonalizmem i zaangażowaniem, cechami niespotykanymi wręcz na tym poziomie wśród śląskich handlowców, oraz wysoką kulturą osobistą i ogromnym poczuciem humoru. Pan Tomasz Jacek to brylant, którego polecam zarządzającym firmą Ganinex odnośnie jego szybkiego awansu. W tej drobnej wpadce z Octavią nie było wedle mojej wiedzy żadnej winy Pana Tomasza, a nawet jeśli trochę, to jestem mu wdzięczny ogromnie, że nie jeżdżę teraz taczkami wielkości skrzydła drzwi od stodoły. Przy Jego pomocy wybrałem auto, do którego szybko się przekonałem i jestem z tego wyboru nader zadowolony.
    Serdecznie pozdrawiam Panie Tomaszu i dziękuję Panu za poświęcony mi czas.

  • Krystian S 21 listopada 2019

    Likwidacja szkód na najwyższym poziomie, polecam

  • Klaudia Michalska 20 listopada 2019

    Polecam zakup auta w tym salonie. Pani Agnieszka Treter bardzo miła sympatyczna wesoła... i kompetentna osoba. Od razu można było wyczuć że praca sprawia jej przyjemność.
    Pani Agnieszka poświęciła nam tyle czasu ile tak naprawdę potrzebowaliśmy, odpowiedziała na wszystkie nasze pytania oraz świetnie dopasowała ofertę do naszych potrzeb.
    Ponadto duża pomoc i cierpliwość podczas załatwiania formalności również na duży plus.
    Pani Agnieszce dziękujemy również za zainteresowanie "PO sprzedażowe"
    A tak w ogóle..
    Był to jedyny salon w którym ktoś zainteresował się klientem który wszedł do salonu.
    Tak więc jak najbardziej POLECAM!!

  • Basia K 20 listopada 2019

    Oceniam b. dobrze, polecam

  • Mirosław Mocek 14 listopada 2019

    Miło, przy kawce w oczekiwaniu na samochód.

  • Alfred Pogorzelski 13 listopada 2019

    Jestem bardzo zadowolony z profesjonalizmu pani Pauliny.
    Przekonała mnie do zakupu i pokazała jak można pomóc w załatwianiu wszelkich procedur.

  • Janusz Trak 13 listopada 2019

    Wspaniała obsługa, szybko i sprawnie. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

  • Krystian Zima 8 listopada 2019

    Serdecznie polecam ten salon. Zawsze przemiła i profesjonalna obsługa! Zainteresowanie klientem, atrakcyjne oferty. Jeszcze nigdy się nie zawiodłem.

  • Marek Zacharzewski 4 listopada 2019

    Profesjonalna obsługa w salonie Jeep. Podziekowania dla Pana Piotra za odpowiedzi na wszystkie pytania. Polecam salon Jeep w Katowicach.

  • Marcin Nowak 29 października 2019

    Bardzo mila obsługa, polecam.

  • Małgorzata Pawlak 28 października 2019

    Bardzo profesjonalna obsługa klienta.

  • Anna Fita 26 października 2019

    Obsługa na najwyższym poziomie od samego wejścia i miłej Pani na recepcji. Pan Jacek sprzedawca zrobił wszystko żeby znaleźć model na miarę naszych potrzeb. W trakcie jazdy testowej zaimponował swoją wiedzą dotyczącą pojazdu. Tak dobrze nigdzie nie byliśmy obsłużeni. Bardzo dziękuję

  • nonamefutsal 26 października 2019

    Szybki miło i przyjemnie. Zmiana oleju przed serwisem gwarancyjnym + montaż zimówek na felgach z przekladką. 2 godz. Robocze ustalone i auto do odbioru.

  • Kasia Boniek 24 października 2019
    Polecam!

    Nie zakupiłam auta, ale obsługa na najwyższym poziomie mimo iż chodziło o używany pojazd ! Pozdrawiam i dziękuje ! Oby tak dalej !

  • Grzegorz Orłowicz 21 października 2019

    Jeden z lepszych salonów, obsługa na najwyższym poziomie.

  • Agnieszka Borowska 16 października 2019
    Polecam!

    Po pierwszej wizycie w Skodzie myśleliśmy, ze już się tam nie pojawimy. Jednak zrobiliśmy drugie podejście i trafiliśmy na wspaniałego sprzedawcę - Pana Tomasza Jacek. Fachowe doradztwo, wysoka kultura osobista, miły, uśmiechnięty.. i mogłabym tak bez końca chwalić. Na miejscu właściciela robiłabym wszystko, żeby takiego sprzedawcy nie stracić. Rzadko zdążają się w sprzedaży tacy profesjonaliści.

  • Edward eke 14 października 2019

    Samochody nowe Fiat , Alfa Romeo, Jeep wraz ze stacją obsługi pojazdów samochodowych.

  • Robert Marczewski 27 września 2019

    Super polecam

  • Adam 18 września 2019

    Rewelacyjna obsługa i duży wybór samochodów dostępny od ręki

  • Małgorzata KAMIŃSKA 17 września 2019

    Może nie fantastyczne, bo kasę trzeba wydać, ale niezgorsze

  • artur kraska 12 września 2019

    Indywidualne podejście do każdego klienta

  • Łukasz Berent 7 września 2019

    Malucha kupiłem

  • Stefan Durniok 6 września 2019

    Miła kompetentna obsługa

  • Mateusz Urbanik 4 września 2019

    Polecam

  • Tomasz Barszczewski 3 września 2019

    Świetna obsługa na serwisie. Pozdrawiam Pana Mariusza.

  • erni erni 3 września 2019

    polecam

  • Bartłomiej Żłobiński 30 sierpnia 2019

    Jestem zadowolony, przegląd wykonany w zapowiedzianym czasie, a to pozwoliło dobrze zaplanować czas i nie czekać na odbiór samochodu

  • we love 29 sierpnia 2019

    Szkoda że tak drogo ale ogólnie to salon bardzo spoko i obsługa bardzo spoko i wszystko bardzo spoko bardzo spoko

  • Adrianna Stokra 28 sierpnia 2019

    polecam

  • she she 28 sierpnia 2019

    Bardzo profesjonalna i miła obsługa polecam salon samochodowy w Pszczynie

  • Zbigniew kowalski 26 sierpnia 2019

    Są pomocni jak trzeba

  • Krzysztof Klimaszewski 21 sierpnia 2019

    Szczególne podziękowania dla Pani Sylwii.

  • mirek stbsdf 20 sierpnia 2019

    Super

  • Mr Aeroflot 17 sierpnia 2019

    Chociaż sam samochód nas nieco rozczarował, to jednak należą się słowa uznania dla pszczyńskiego salonu, a szczególnie serwisu. Jest bardzo profesjonalnie, terminowo i sympatycznie, a przy tym znośnie cenowo.

  • rafaelcrow79 15 sierpnia 2019

    Profesjonalna obsługa.

  • AFP 14 sierpnia 2019

    Kupiliśmy u nich 3 auta firmowe, po 1 w Lemir i 1 u Śliwki, Ganinex najlepiej nas obsłużył w zakresie sprzedaży i serwisu.
    Serwis się przykłada, oddają czyste auta, naliczają rabaty, robią protokoły przy przyjęciu wiec zawsze jest wszystko klarowne.
    Polecam mimo że nasz ulubiony Handlowiec się przeniósł do Dąbrowy.
    Dział ubezpieczeń tylko się średnio wykazuje bo polisy dla leasingów mimo taniejącego OC i bez-szkodowości jakoś w dół nie idą.

  • Luke Sennik 13 sierpnia 2019

    Serwis chłopaki mają naprawdę fajny, szczególnie jeden z mechaników plus oczywiście sama obsługa serwisu , salon bardziej nastawiony na Fiata ale sprzedaż zdecydowanie lepsza niż w oddziale Katowice.

  • Luke Sennik 13 sierpnia 2019

    Dobry diler Jeepa, elastyczni cenowo zawsze idzie ponegocjowac. Jedna gwiazdka mniej za mała ilość ludzi na salonie sprzedaży, przez co klient czeka długo.

  • Piotr Niemiec 13 sierpnia 2019

    Ok

  • Zbigniew Kozieł 10 sierpnia 2019

  • Mariusz F 10 sierpnia 2019

    mila obsluga i to co najwazniejsze zainteresowani potencjalnym klientem

  • Semir S 10 sierpnia 2019

    Likwidacja szkód na wysokim poziomie.

  • Tomek Szendzielarz 9 sierpnia 2019
    Polecam!

    Najlepszy sprzedawca - Tomasz Jacek. Fachowe i ludzkie podejście do klienta. Kazdemu, kto planuje zakup Skody zalecam kontakt z tym Panem. My nie lubiliśmy Skody, teraz po roku od zakupu pierwszej dzięki niemu planujemy zakup drugiej !!!!

  • WITOLD DUMAŁA 9 sierpnia 2019

    Profesjonalna obsługa. Ceny jak to bywa w serwisie. Ogólnie na 4

  • Łukasz Grotha 2 sierpnia 2019

    Trafilem tutaj przypadkiem bez umowionej wizyty w czasie trwania wyjazdu wakacyjnego . zostalem profesjonalnie i bardzo miło przyjęty a moj samochod sprawdzony Miłego dnia

  • Julia Meryk 1 sierpnia 2019

    Pikne auta

  • Greg Rykiel 31 lipca 2019

    Super obsługa polecam

  • Piotr Pawliszyn 30 lipca 2019

    Wszystko ok. Miła i profesjonalna obsługa!

  • Maniek 30 lipca 2019

    Miła i pomocna obsługa.

  • Jerzy Latkowski 30 lipca 2019

    Qbsluga jest wspaniała,to jest to na co klienci czekaj piatka z plusem,milego dnia.

  • Piotr Wardowski 27 lipca 2019

    Bardzo sympatycznie i profesjonalnie

  • KRYSTYNA WOJDA 25 lipca 2019

    Chciałam serdecznie podziękować Pani Annie za bardzo rzeczową i konkretną obsługę w salonie Alfa Romeo.
    Kupiliśmy już z mężem kilka nowych samochodów, ale jeszcze nigdy nie spotkaliśmy się z tak ogromną wiedzą i zaangażowaniem ze strony sprzedawcy jak u Pani.
    Jazda próbna - co mogę powiedzieć - WOW WOW WOW !!
    Jesteśmy z mężem w szoku, że kobieta zna się tak bardzo na rzeczach technicznych, historii marki, detalach itd.
    Widać, że ma Pani przeogromną pasję motoryzacyjną, a to rzadko spotykane wśród sprzedawców samochodów.
    Takiej obsługi powinni się uczyć od Pani Ani inni sprzedawcy.
    Już nie możemy się doczekać, aż wyprodukuje się nasza Stelvio.
    Jeszcze raz dziękujemy !

  • Marian Płaczek 19 lipca 2019

    Od lat tutaj załatwiam serwis, są niezawodni

  • Patrycja Połomska 16 lipca 2019

    Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

  • Zibi Ros 15 lipca 2019

    Serwis

  • Tadeusz Grzegorczyk 12 lipca 2019

    Serdecznie dziękuję za przesympatyczną obsługę w salonie w Katowicach.
    Pani ktora sprzedaje Alfę Romeo i Pan z Jeepa, okazali się bardzo fachowi i pomocni w wyborze oferty. Dowiedziałem się wszystkiego czego chciałem, świetna prezentacja samochodów.
    Tak trzymać, jak już będzie się zbliżał koniec roku na pewno wrócę do Państwa i zadecyduję, którą markę wybiorę.
    Jeszcze raz dziękuję !
    Tadeusz Grzegorczyk

  • Danuta Kozakiewicz-Siedlaczek 11 lipca 2019

    Bardzo pozytywnie, profesjonalne podejście, polecam salon.

  • Wojciech Sewera 11 lipca 2019

    Fachowa i mila obsługa

  • H&K 9 lipca 2019

    Obsługa na poziomie lecz fachowość wykonania slaba

  • Michał Szweblik 7 lipca 2019

    Super

  • Mateusz Janiec 6 lipca 2019

    Fajne

  • Beata W. 5 lipca 2019

    Bardzo dobry serwis.

  • Hubert Hanuszkiewicz 4 lipca 2019

    Obsługa super

  • Paulina Olszewska 3 lipca 2019

    Polecam, super obsługa!

  • Anna Siembieda 3 lipca 2019

    Polecam !!!

  • Allrent Sp. z o.o. 3 lipca 2019

    Pełen profesjonalizm i miła obsługa. Polecam

  • Krzysztof Szopa 1 lipca 2019

    Duży wybór samochodów, miła atmosfera, kompetentni sprzedawcy.

  • Voo Qo 29 czerwca 2019

    Szybko mnie obsluzono, pan sprawdził w systemie kiedy był ostatni przegląd i co było robione.

  • Dariusz Godlewski 27 czerwca 2019

    Fajne ceny aut

  • Zeefi Reekk 26 czerwca 2019

    Super miejsce przesympatyczna obsługa

  • adic victor 24 czerwca 2019

    Wszystko w należytym porządku obsługa na najwyższym poziomie miły uśmiechnięty personel .wzorowe doradztwo

  • Michał Furmaniuk 24 czerwca 2019

    Miła obsługa. Ładna ekspozycja

  • Daniel Borkowski 24 czerwca 2019

    Profeska

  • Bartek Łozinski 23 czerwca 2019

    Salon jak salon

  • Adam Krzysztof 23 czerwca 2019

    Przyjecie auta trwa niekiedy troche za dlugo poza tym bez uwag

  • Patryk Krause 23 czerwca 2019

    Jak Katowice to Ganinex

  • Dusha Siskin 13 czerwca 2019

    Я не пользовался . Но мой друг там обслуживается и доволен)

  • Patryk Pawłowski 6 czerwca 2019

    Pełne Zadowolenie. Pierwszy samochód kupowany w Salonie. Miła obsługa, zostałem przeprowadzony jak dziecko za rączkę przez cały proces zakupu aż do odbioru. 10/10

  • Marcin Chojecki 6 czerwca 2019

    Dziękuję Panu Marcinowi Błazińskiemu za ogromną dawkę profesjonalizmu, osobiste zaangażowanie oraz zrozumienie mojej prośby o szybką naprawę auta.
    Wielki Szacunek i podziękowania dla Pana i ekipy!
    Ganinex - zdecydowanie polecam. Moja ocena 11/10

  • Tadeusz Dąbrowski 29 maja 2019

    Kolejna kupiona Skoda a salon i sprzedawca ten sam - to już samo za siebie troszkę mówi. Proces wydawania samochodów jest lepszym „doświadczeniem” niż u konkurencji (JKK czy M&M Cars). Obsługa na najwyższym poziomie.

  • dfg dfg 25 maja 2019

    Jak to w salonie... pachnie nowością i kusi błyskiem wypucowanych samochodów

  • mirosław 1111 24 maja 2019

    W części sprzedaży Jeep bardzo fachowa obsługa. Polecam.

  • Marek Zarzycki 22 maja 2019
    Polecam!

    Polecam bardzo gliwicki salon Fiata i osoby w nim pracujące a szczególnie Panią Hannę Bartela, z którą od samego początku mam dobry kontakt, osoba kompetentna, z dużym doświadczeniem doradcy handlowego oraz agenta ubezpieczeniowego.

  • debeef1 19 maja 2019

    Obsługa klienta na dobrym poziomie, gorzej z ofertą

  • Marcin Kuźbiński 19 maja 2019

    Serwis

  • Adam Jośko 18 maja 2019

    Duży wybór modeli od ręki, miła obsługa

  • Marek O 17 maja 2019

    Przyjemnie. Polecam.

  • Marek O 15 maja 2019

    Polecam

  • Andrzej Koziara 9 maja 2019

    Jak zwykle wszystko fachowo

  • Jan Czech 8 maja 2019

    Rewelacyjna obsługa

  • Piotr Banasz 2 maja 2019

    Fachowa obsługa serwisowa.

  • Wiola Różycka 2 maja 2019

    Profesjonalna obsługa na bardzo wysokim poziomie. Tak klient chce być traktowany. Serwis również wykonał świetną robotę. Polecan!

  • Grzegorz Jasu 28 kwietnia 2019

    Ok.polecam.

  • Kamil Szafranek 28 kwietnia 2019

    Miła obsługa.

  • Drukarnia Ekonomik 27 kwietnia 2019

    Salon i ludzie tam pracujący pomocni, choć czasem trzeba parę razy zadzwonić lub się przypomnieć. Ogólnie dobre wrażenie po 5 latach obsługi.

  • Adam Jimi 26 kwietnia 2019

    Super

  • Aleksandra Bortel 23 kwietnia 2019

    Przede wszystkim chcę pochwalić salon za super sprzedawców. Zwłaszcza Panią Kasię Bindę. To była najszybsza decyzja tak dużego zakupu w moim życiu i to tylko i wyłącznie dzięki Pani Kasi, która od razu wiedziała jak do mnie podejść! Auto wydane bardzo sprawnie, pomoc na każdym etapie zakupu. Mam nadzieję, że serwis mojej nowej Skody będzie równie przyjemny i sprawny jak sam zakup. Szczerze polecam!

  • Justyna Kawecka 17 kwietnia 2019

    Super serwis. Pełny profesjonalizm. Polecam.

  • Sławomir Wiśniewski 11 kwietnia 2019

    Szybka i bardzo miła obsługa w salonie i serwisie polecam

  • damian karnat 9 kwietnia 2019

    Szybko sprawnie i rzeczowe podejście do klienta. Szczerze POLECAM

  • Eduard Capatina 7 kwietnia 2019

    Nu știu cum pentru alte persoane, dar eu am rămas foarte mulțumit.
    Ieri 06/04/19 m-am adresat cu o rugăminte ca să mi se repare sau să mi se schimbe oglinda laterală dreapta.
    Cu părere de rău, era necesar să aștept câteva zile. Dar fiind în tranzit nu putem să aștept.
    In sfârșit, doresc să depun cele mai calde mulțumiri tânărului care a încercat să mă ajute în fel și chip, pierzând timpul la telefon, că să-mi găsească pe la asociați, sau la alte firme piesa de care avem nevoie!
    Acesta dă dovadă de un profesionalism și omenie!
    Mulțumesc mult din suflet!

  • Grzegorz Daszkiewcz 28 marca 2019

    Pełen profesjonalizm.

  • Bogdan Twardowski 28 marca 2019

    Ok

  • tymuś tymuś 26 marca 2019

    Bardzo dobre podejście do klienta. Polecam.

  • Józef P 26 marca 2019

    Miła obsługa

  • Tomek Kordaszewski 26 marca 2019

    Kupiłem nową Pandę, jak na razie ok

  • Krzysztof Widera 25 marca 2019

    Przyjazny serwis,dobra obsluga,czasami jak wszedzie zdarza sie male opuznienie ale generalnie to świetny salon.

  • Dariusz Szalony 24 marca 2019

    Jest dobrze

  • Zbigniew Zając 20 marca 2019

    Dobry salon

  • Leszek Wróbel 18 marca 2019

    Serwis dosyć sumienny. Ceny... hmm jak to w ASO ale można wytrzymać

  • Janusz Ł 16 marca 2019

    Skoda jak Skoda ale ta Alfa!

  • Mirosław kurdziel 16 marca 2019

    Wspanialy salon sprzedający super nowoczesne samochody .serwis o pełna obsługa związana ze sprzedażą i zakupem nowego samochodu

  • Maciej Wieczorek 16 marca 2019

    Szybka i sprawna obsługa

  • stasia kiczmal 12 marca 2019

    Jest to salon samochodowy.
    Podoba mi się.

  • Mariela Lubos 9 marca 2019

    Lubię to miejsce JESTEM fanką fiata.Kupilam w tym salonie 4 samochody marki fiat .tam je ubexpieczam naprawiam oddaje w komis.

  • Nikos Ulas 8 marca 2019

    Świetna obsługa

  • Mariusz Gawor 2 marca 2019

    W poszukiwaniu nowego samochodu odwiedziliśmy salon Jeepa, od razu przy wejściu zostaliśmy zauważeni przez obsługę salonu, pokazano nam wszystkie interesujące nas modele samochodów, udzielono odpowiedź na każde pytanie. Jednak ocenić mogę tylko obsługę przedsprzedażową jako na najwyższym poziomie. Polecam i zapraszam.

  • Wojciech Ziemak 1 marca 2019

    Witam. Wysyłam podziękowania oraz słowa uznania dla Pani Sylwii oraz Pana Jacka z Salonu w Pszczynie, za swoje zaangażowanie i pomoc w wyborze samochodu. Dzięki profesjonalnej i rzetelnej obsłudze wybrałem samochód który w stu procentach spełnił moje oczekiwania.
    Polecam każdemu kto tak jak ja chce kupić swój pierwszy salonowy samochód. Wszystkie procedury z tym związane przebiegały bardzo szybko i sprawie. Odbiór samochodu to czysta przyjemność.
    Serdecznie pozdrawiam

  • Jacek Pe 1 marca 2019

    Serwis Skody. Warto było przejechać się dodatkowe 30 km, by skorzystać z dużo tańszej usługi niż oferowali w Gliwicach.

  • Max Down 28 lutego 2019

    Brakuje telewizora w poczekalni

  • Marcin Płucienniczak 27 lutego 2019

    Super serwis i pomoc.

  • Dawid Kogut 25 lutego 2019

    Bardzo dobra i miła obsługa. Czasami ciężko znaleźć miejsce parkingowe.

  • Bogusław Różnowicz 19 lutego 2019

    Fantastyczna obsługa Pani Katarzyna B. Zna się rzeczy i precyzyjnie obsługuje Klientów!!! Polecam!

  • Przemyslaw 16 lutego 2019

    Miła obsługa

  • Leszek Witkowski 15 lutego 2019

    Ok

  • Deto Deto 12 lutego 2019

    Ogólnie atmosfera i obsługa na wysokim poziomie. Pani Kasia Ś. powinna być przykładem jak dbać o Klienta. Dla niej ZAWSZE Klient jest w centrum uwagi. Zawsze uśmiechnieta i chętna pomocy. Szkoda że już tam nie pracuje... Czas oczekiwania jak w każdym salonie (w normie) - obsługa 1 klienta to nawet 30 min wiec trzeba uzbroić sie cierpliwość -> bułek przecież nie kupujemy. Pozdrowienia dla Pani Kasi i powodzenia. Dot. Salonu Skoda Ganinex..

  • Mateusz Mrozik 11 lutego 2019

    Ciężko zaparkować do klijenta obsługa jest na dobrym poziomie polecam !

  • Maciej Łukasik 11 lutego 2019

    Miła obsługa. Trzeba zawsze negocjować ceny

  • Marzena Kwieciński 9 lutego 2019

    Bardzo miła i szybka obsługa.Pani nam wszystko dokładnie wytlumaczyla

  • Przemysław Chorab 7 lutego 2019

    Szybko sprawnie i poprawnie. Więcej takich salonów

  • Katarzyna Lenga 7 lutego 2019

    Opinię na 5 gwiazdek wystawiłam z telefonu. Pewnie się zaciął i zamiast 5 pojawiła się 1. Pomyłka naprawiona. Pozdrawiam.

  • jrozkosz1 6 lutego 2019

    Polecam serwis. Profesjonaliści.

  • kuras ogorek 5 lutego 2019

    Świetna lokalizacja

  • Sebastian Szczerba 5 lutego 2019

    W dniu dzisiejszym odbyłem jazdę testową fiatem 500X szczerze polecam, profesjonalne podejście, przedstawiona konkretna oferta.
    Szczegółowe odpowiedzi na moje pytania.
    Jeszcze raz polecam.

  • Jakub Czerwik 31 stycznia 2019

    Bardzo trudno zaparkować w ciągu dnia, miła obsługa.

  • Piotr Z 26 stycznia 2019

    Jak wszystkie salony

  • Sławek Ostrowski 23 stycznia 2019

    Bardzo miła i profesjonalna obsługa.
    Dobra cena przeglądu , a w oczekiwaniu na odbiór samochodu kawka
    Polecam.

  • Piotr Powal 23 stycznia 2019

    Moim zdanie najlepszy serwis w okolicy Pszczyny nie tylko Fiata ale wszystkiego dużo lepsze wyniki po naprawach i fachowa obsługa niż w innych serwisach (konturencyjnych)

  • Marcin Skiba 23 stycznia 2019

    Fachowa obsługa i duży wybór aut, pozytywne wrażenia po wizycie.

  • Artur Kołodziej 22 stycznia 2019

    They've superb specialists. Always when I'm come back there I have a smile in my face .

  • Arkadiusz Hądzel 19 stycznia 2019

    Jestem bardzo zadowolony z trzeciego juz serwisu swojego Fiata Tipo. Umawiam się na godzinę i nie czekam ani min dłużej. Polecam. Profesjonaliści!!

  • Miroslaw Mazurek 18 stycznia 2019

    Polecam Pana Macieja Łyskawę. Współpraca z tym Panem to przyjemność.

  • Jerzy Grzywocz 16 stycznia 2019

    Polecam gorąco, szczególnie Pana Piotra i Pana Marcina z serwisu za profesjonalne podejście do klienta

  • Błażej Pala 16 stycznia 2019

    No takie fury jak Alfa Romeo to ja rozumiem Polecam

  • Jan Knap 15 stycznia 2019

    Modelowanie obsługa. Wzór do naśladowania.

  • Ka Hu 13 stycznia 2019

    Pani Zuza wymiata

  • M 12 stycznia 2019

    Polecam

  • Kamil Klimczak 12 stycznia 2019

    Przejeżdżając połowę kraju w celu kupna u tego dealera chciałbym żeby zaoferowano mi choć kawę...

  • Aga Kucharczyk 10 stycznia 2019
    Polecam!

    Polecam Polecam Polecam

  • Andrzej Baścik 4 stycznia 2019

    Wizyta w serwisie czasami jest konieczna ale wizyta w Ganinexie zawsze mnie zaskakuje . Wydaje mi się że panowie doradcy serwisowi Grzegorz i Krzysztof są najlepszą wizytówką Waszego serwisu zawsze kompetentni ,profesjonalni i uczynni nawet w drobnych problemach, zawsze omawiają rozwiązanie problemu tak aby obie strony były zadowolone. Najwyższa ocena w pełni zasłużona tak trzymać.Pozdrawiam Andrzej

  • Adrian Adrian 4 stycznia 2019

    Super miła i szybka obsługa

  • Dariusz Dobrucki 1 stycznia 2019

    Polecam, profesjonalna obsługa A Pani Agnieszka jako doradca klienta na obsłudze Fiata perfekcyjna i widać że lubi swoją pracę.

  • Dariusz Dobrucki 30 grudnia 2018

    Super dealer, perfekcyjna obsługa przy zakupie Fiata 500. Obsługiwała mnie Pani Agnieszka Treter - doradca handlowy w Katowicach, która nie tylko jest dobrym fachowcem, który zna pełna ofertę ale też jest niezwykle zaangażowana i pomocna w wyborze oraz zakupie samochodu. Każdemu polecam obsługę u tego doradcy!!!

  • Andrzej Szymanski 29 grudnia 2018

    Polecam

  • Marcin Leśniak 28 grudnia 2018

    Miła, fachowa i szybka obsługa Bardzo gorąco polecam

  • Mariusz Kozuszek 27 grudnia 2018

    Ok

  • Krzysztof Wojciech Cembrzyński 23 grudnia 2018

    Profesjonaliści.

  • Andrzej Blum 23 grudnia 2018

    Fachowy serwis miła obsługa klienta

  • Beata Majewska 19 grudnia 2018

    Po dzisiejszej wizycie bardzo dobre wrażenie jeśli chodzi o podejście do klienta i omówienie oferty jaka mają. Miła i fachowa obsługa. Również atmosfera niczego sobie. Zero zastrzeżeń wszystko na plus. Z pewnością zakupie u nich auto. Profesjonalny salon godny polecenia w 100%

  • Adam Trznadel 19 grudnia 2018

    Drobne problemy z kontaktem natomiast otrzymałem komplet informacji - salon żywo zainteresowany opinią, o którą dba - to zasługuje na uznanie.

  • Adam Dudziak 18 grudnia 2018

    Polecam. Super obsługa!

  • Anna Inglot 18 grudnia 2018

    Polecam ,super obsługa

  • Karolina g 14 grudnia 2018

    Wszystko w porządku, miła i fachowa obsługa. Polecam !:)

  • Magdalena Łękawa 12 grudnia 2018

    Klient stawiany na 1 miejscu. Pracownicy są bardzo pomocni, zaangażowani i cierpliwie odpowiadający na pytania. Nie zbywają klienta, nie urywają pytań jak to bywa w innych serwisach. To najlepsza wizyta w serwisie w moim zyciu. Jesli chodzi o salon i sprzedaz, rowniez mam pozytywne doświadczenie podczas odbierania nowego samochodu. Fachowo i dokladnie.

  • Piotr Janusiewicz 8 grudnia 2018

    Wszystko dość sprawnie i rzeczowo. Dobry kontakt i obsluga. Polecam

  • BOGUSŁAW BUCZYŃSKI 4 grudnia 2018

    Miła obsługa klienta, byłem tylko na aktualizacji oprogramowania, więc było sprawnie, szybko bezproblemowo i tyle.

  • Jakub Rzepczyński 4 grudnia 2018

    Po opiniach krążących w internecie jechałem tam z "duszą na ramieniu" Ale tu zaskoczenie dziękuję Panu Bartoszowi za miłą obsługę

  • Wienia S 3 grudnia 2018

    Od 16 lat korzystam z tego salonu i nie wyobrażam sobie bym mogła iść gdzieś indziej

  • Mariusz Derlukiewicz 3 grudnia 2018

    Swietna obsluga Klienta

  • Darek Bodzio 29 listopada 2018

    Fajny salon

  • Marcin Wolf 28 listopada 2018

    Wszystko ok

  • BARTOSZ KOSZT 27 listopada 2018

    Byłem w salonie w Gliwicach i jestem mile zaskoczony. Pani na recepcji od razu interesuje się klientem odpowiada na wszystkie pytania. Obawiałem się jazdy testowej bo nie moje auto wiadomo , ale Pani z recepcji jechała z nami i potrafiła tak rozluźnić atmosfere że nawet żona postanowiła też przejechać się autem. Dobrze doradzają maja fajne rabaty, zaraz mamy przygotowaną kawkę , cisteczka naprawde czuć że ma sie opieke pracowników. Polecam

  • Krzysztof Karwoski 22 listopada 2018

    Szybko i sprawnie

  • Krzysztof Kwiecień 21 listopada 2018

    Fachowo

  • Sebastian Szkutnik 20 listopada 2018
    Polecam!

    Fachowa obsługa wzorowe doradztwo. Bogata oraz przejrzysta oferta

  • Piotr Świrkowski 17 listopada 2018

    Pozdrowienia dla Pani Kasi Ś. - dawno się tak nie uśmiałem

  • mariusz kuczynski 17 listopada 2018

    Miła obsługa

  • Mppirek Mirek 10 listopada 2018

    Obsługa bardzo miła, uzyskaliśmy wszelkich informacji. Polecamy

  • Wioletta Borkowska 9 listopada 2018

    miła obsługa, długie oczekiwanie

  • Sistema S11111 6 listopada 2018

    Leszek

  • Paweł Kuś 2 listopada 2018

    Bardzo dobra obsługa klienta.Pozdrawiam.

  • 4piootr 24 października 2018

    Obsługa miła, konkretna, a serwisu nie znam...

  • Grzegorz L 24 października 2018

    Przestronnie miła obsługa duzy wybór modeli aut

  • Krystian Maruszak 23 października 2018

    Nie ma cwaniakowania jak na firmowy salon tej usługi której nie wykonują doradzili mi jak zrobić aby nie iść w wysokie koszty

  • ADAM Szymin 19 października 2018

    Ok.

  • Ewa Brzeskot 18 października 2018

    Bardzo miła atmosfera. Zadbanie o klienta. Cierpliwe i szczegółowe tłumaczenie i udzielanie informacji.

  • Andrzej Jura 17 października 2018

    Miła i fachowa obsługa

  • Maciej Górnicki 17 października 2018

    Duży wybór aut, sporo dostępnych od ręki. W porównaniu z konkurencją mam jednak wrażenie lekkiej dezorganizacji. Być może za duży ruch w interesie Wiadomo - Fiat, popularna matka. Personel życzliwy, służący pomocą i wyjasnieniami. Spore rabaty w stosunku do cen katalogowych.

  • Filip Nalepa 12 października 2018

    Fajnie

  • Marcin Nalepa 4 października 2018

    Ok

  • Adam Motyl 3 października 2018

    Przyjemna obsługa.

  • Mariusz Stolarczyk 2 października 2018

    Milo i przyjemnie

  • Mariusz Flak 24 września 2018

    Super obsługa. Bardzo dobry salon w idealnej lokalizacji. Polecam.

  • Dominik K 21 września 2018

    Strasznie krzywo patrzą na prośbę obecności przy czynnościach serwisowych.

  • Agnieszka Kuś 21 września 2018

    Pełen profesjonalizm, obsługa na wysokim poziomie.

  • Jimmytm 20 września 2018

    W porządku.

  • Maciej Zarzycki 15 września 2018

    Dobry serwis

  • Andrzej Waranowski 14 września 2018

    Bardzo ładny salon, dużo aut do wybory ale obsługa cały czas zajęta.

  • Damian Bieniek 6 września 2018

    Korzystam z serwisu i nie mam żadnych uwag.

  • Krzysztof 5 września 2018

    Salon sam w sobie jest ładny jak kobiety które tam pracują jedna wada to te ceny , ładnie skoda poszybowała w górę cenowo i jakościowo .

  • Piotr 1 września 2018

    Spoko obsługa. Zobaczymy jak będzie dalej.

  • Andrzej Chorąży 31 sierpnia 2018

    Profesjonalnie i dobre ceny

  • Ewa Sennik 28 sierpnia 2018

    Miła obsługa, minus to brak klimatyzacji na salonie co podczas upałów jest uciążliwe a nikt nie proponuje niczego do picia i zbyt mało osób do obsługi

  • Tomasz Staniewski 22 sierpnia 2018

    Można się dogadać co do samochodu, ale to już standard, obsługa nie powala chyba że na taką trafiłem. Jak kupowałem wcześniej samochód było lepiej.

  • Adam Małek 17 sierpnia 2018

    Dobra firma polecam

  • dan p 7 sierpnia 2018

    Super obsługa i doradztwo.

  • Stanisław Kowalcze 3 sierpnia 2018

    Fachowe doradztwo, szybka i sprawna obsługa.

  • Piotr Kaczmarczyk 27 lipca 2018

    Miła obsługa.

  • Krzysztof Qzi 23 lipca 2018

    Mila obsługa Pana Kamila

  • Mateusz Łukaszewski 19 lipca 2018

    Ceny powalają ale obsługa bardzo miła.

  • Tosemja Haha 19 lipca 2018

    Nie wiem dlaczego ale kupiłem kolejnego superba może to i złe ale lubię ten salon itp..

  • Marzena Piędzioch 18 lipca 2018

    Szybka i miła obsługa.

  • Wojciech Obal 15 lipca 2018

    Fajne salony

  • Kamil Zaklikiewicz 11 lipca 2018

    Polecam

  • maciej swiniarski 10 lipca 2018

    Ok

  • Radek Nierychło 28 czerwca 2018

    Salon jak kazdy inny salon

  • Marian Placzek 25 czerwca 2018

    Bardzo miła załoga, serwis na wysokim poziomie

  • Adrian Czepczor 21 czerwca 2018

    Gorąco polecam salon samochodowy Skoda Ganinex Katowice. Całość transakcji przebiegłą wzorowo

  • Ines Kańtoch 18 czerwca 2018

    Polecam, miło grzecznie i konkretnie Zawsze po wizycie u Państwa jesteśmy w pełni zadowoleni.

  • Adam Adziu 15 czerwca 2018

    Obsługa z salonu sprzedaży bardzo miła i profesjonalna, otwarta na negocjacje. Bardzo duży wybór aut do jazd testowych. Z usług serwisu nie korzystałem.

  • Mirosław Machała 11 czerwca 2018

    Spoko obsługa

  • Piotr Pikulski 11 czerwca 2018

    Profesjonalna obsługa klienta salon godny polecenia

  • Michał L. 10 czerwca 2018

    Dobra obsługa

  • Jacek Wawrzynek 4 czerwca 2018

    Po prostu profesjonalnie i w przystępnej cenie.

  • Olgierth Yedlina 31 maja 2018

    Miła i rzetelna obsługa, przyjemna atmosfera. Dział sprzedaży - same Panie ;-)
    Szybki zakup, sprawne wydanie auta. Jestem bardzo zadowolony.
    Niestety wiele tu negatywnych opinii o salonie ze strony konkurencji, trolli i "apaczy". Proszę się nimi nie sugerować. Prawdziwy sprzedawca wie, kto przychodzi kupić auto, a kto tylko pomacać, pozawracać gitarę, poczuć się ważnym ( w swoim mniemaniu ) albo zabić czas na emeryturze.
    Polecam salon, bo jest tam PROFESJONALNIE

  • Michał Skowroński 28 maja 2018

    Miła obsługa. Chociaż nie zaproponowali nawet kawy

  • Michał Woszczyk 27 maja 2018

    Fiat

  • Katarzyna Stochel 25 maja 2018

    Rewelacyjna obsługa!

  • MICHAŁ PENDRO 23 maja 2018

    Bardzo mila atmosfera, pracownicy maja spora wiedze, polecam

  • kowolik klaudiusz 20 maja 2018

    Miła i fachowa obsluga - polecam

  • Zbig foto 10 maja 2018

    Dobry serwis zawsze w terminie naprawiony samochód. Polecam to miejsce

  • Damian Andryjanowicz 7 maja 2018

    Profesjonalne podejście do tematu

  • Jakub Kucharski 5 maja 2018

    Przyszedł czas na zmianę marki. Dla mnie serwis zawsze był ok. Jeżeli mam mieć jakieś uwagi to bardzo małe i nie warte opisywania. Serwis mechaniczny bez zarzutu natomiast likwidacja szkód super jak dla mnie. Pan Grzegorz D. zawsze pomógł i wszystko było wiadome już przed naprawą. Po 7 latach nie mogę nic złego napisać w kwesti tego działu. Autko zawsze było dobrze zrobione. Pana Grzegorza D. Polecam i Dziękuję za 7 lat dobrej współpracy.

  • Trofik Platynowy 1 maja 2018

    Byłem w serwisie. Obsługa Klienta bardzo dobrze jednak to do czego się muszę przyczepić to nie trzymanie się terminów. Naprawa miała trwać 3h, a trwała około 5h bez wyraźnego powodu plus nie byłem o tym fakcie poinformowany i sam musiałem się tematem zainteresować. Mimo wszystko ogólnie polecam.

  • Artur Polnik 30 kwietnia 2018

    Byłem w serwisie na wymianę oleju,itp. Sprawna i fachowa obsługa w serwisie. Co do sprzedaży, to nie mam doświadczenia ponieważ samochód był zakupiony w innym salonie. Serwis polecam.

  • Dominik Zygadlewicz 26 kwietnia 2018

    Salon i serwis bardzo OK

  • marek głębocki 24 kwietnia 2018

    Zamówiłem towar dostarczyli zgodnie z umową, cena ok. Polecam.

  • Andrzej K 21 kwietnia 2018

    Jest ok

  • Marcin Kałębasiak 20 kwietnia 2018

    Bardzo profesjonalna obsluga

  • Mariusz Swalski 20 kwietnia 2018

    Miła i fachowa obsługa klienta.

  • tomasz bajda 13 kwietnia 2018

    Profesjonalny serwis samochodowy. Godni polecenia

  • Mark Niewiadomski 12 kwietnia 2018

    Bardzo sympatyczna obsługa

  • Tomasz Skwarek 10 kwietnia 2018

    Serwis zawsze w miarę w dogodnym terminie, fajna kawiarnia gdzie można poczekać, jednak zawsze martwi mnie sytuacja Pań które tu pracują i ledwie chodzą...czy to jakiś nakaz by chodzić w butach na wysokim obcasie? Ilekroć tu jestem tyle razy mam złe wrażenie, jasne taka kobieta pieknije się prezentuje ale ile się nacierpi.

  • Ivijan Hadija 8 kwietnia 2018

    Service there was quite good.

  • Adam K 30 marca 2018

    Trochę ciężki dojazd od strony Warszawy i mało widoczne oznaczenia drogi do salonu. Miejsca parkingowe zawsze dostępne mimo niedużego miejsca. Obsługa miła i kompetentna udzielająca dokładnych wyjaśnień. Sporo samochodów pokazowych stojących przed salonem. Natomiast reklamę robią same pojazdy których ogrom porusza się po drogach z naklejkami salonu.

  • Joanna Malik 26 marca 2018

    Fachowa obsługa klienta polecam

  • Jacek Nowak 25 marca 2018

    Profesjonalny serwis

  • Łukasz Poremba 18 marca 2018

    Najlepszy serwis fiata tej grupy. Szybko. Solidnie. Na czas. I do tego bardzo kameralnie i profesjonalnie. Polecam.

  • Lech 14 marca 2018

    Bardzo miła obsługa

  • Patryk Wowra 13 marca 2018

    Bardzo fajny, dobrze zlokalizowany salon. Można dość sporo ponegocjować z ceną nowych aut. Bardzo polecam kontakt z panią Anią - bardzo miła i rzeczowa osoba.

  • Krzysztof Karwoski 13 marca 2018

    Szybko i sprawnie

  • Adam Mika 8 marca 2018

    Miła i szbka obsługa ,a w kawiarence można napić się kawy

  • Łukasz Kazimierczyk 6 marca 2018

    Ok

  • Maciej Biały 5 marca 2018

    Wszystko ok.

  • Daniel Szumski 3 marca 2018

    Profi podejście do klienta. Byłem przyjęty w ciągu 5 minut od umówionej godziny, więc calkiem dobrze... bez problemu jeżeli chodzi o dobranie kolejnego terminu dla pracy gwarancyjnej. Na pewno tam wrócę. Polecam innym!

  • Marek Kozieł 2 marca 2018

    Oki

  • sebus nakonieczny 27 lutego 2018

    Profesjonalna i miła obsługa

  • DARECKI 22 lutego 2018

    Polecam w Bielsku porażka a tu super obsługa

  • Michał Fojcik 22 lutego 2018

    Polecam miłą obsługa, profesjonalne doradztwo, zachęcam do odwiedzin

  • Arkadiusz Gryz 22 lutego 2018

    Profesjonalne podejście do klienta, uprzejma i pomocna obsługa serwisu. Na dzień dzisiejszy zdecydowanie polecam

  • Janusz Juraszek 19 lutego 2018

    Po remoncie salon prezentuje się bardzo dobrze. Pomocny personel, który stara się pomóc jak to tylko możliwe. Moim zdaniem najlepszy Fiat w okolicy.

  • D&S P 18 lutego 2018

    Jeszcze tam wrócę

  • Stan Greg Tron 14 lutego 2018

    Co za obsługa!!!!!!! Wspanaiale

  • Jerzy Kaim 14 lutego 2018

    Salon sprzedaży i sama obsługa ok.

  • Arkadiusz Jarosz 11 lutego 2018

    Bardzo sprawnie i szybko

  • Grzegorz Piontek 11 lutego 2018

    Salon sprzedaży Ganinex - Gliwice kupiłem Fiata Tipo Hatchback. Świetna obsługa klienta i chciałbym podziękować Pani Hannie Bartela aby samochód spełnił moje oczekiwania.

  • Wojciech Fesenko 10 lutego 2018

    Ładny salon - mila obsługa

  • Barbara Przybysz 9 lutego 2018

    Jestem bardzo zadowolona z obsługi , jasne odpowiedzi , komunikatywność na 6 , obsługa super . DZIEKUJE

  • Franek Chebel 9 lutego 2018

    Super jakby tak wszędzie personel usmiechal się

  • Robert Świerc 9 lutego 2018

    Super

  • Adam zasadzki 8 lutego 2018

    Szybka obsługa

  • Marcin Kiciński 8 lutego 2018

    Mój ulubiony serwis marki Fiat. Zawsze profesjonalna i miła obsługa. Polecam!

  • Mirek Berlinski 5 lutego 2018

    OBSLUGA SUPER!!!

  • Marcin Załucki 3 lutego 2018

    Mogę być nie obiektywny ponieważ mam tu zaufanego człowieka, który sprzedał mi już dwa używane i sprawdzone samochody.

  • Krzysztof Klimczak 3 lutego 2018

    Rewelacyjny serwis!

  • Piotr Wisniewski 2 lutego 2018

    Profesjonalne podejście do zadań

  • zbigniew rozmiarek 29 stycznia 2018

    Jestem na etapie zbierania ofert. Jest ok.

  • Adam Kostrzewa 26 stycznia 2018

    Profesjonaliści polecam

  • Grzegorz Hanslik 25 stycznia 2018

    Super mila obsluga

  • Piotr Szpunar 23 stycznia 2018

    Mila obsługa i kompetentni pracownicy.

  • Tomasz Wojdyła 7 stycznia 2018

    Profesjonalna obsługa

  • piotr jakubowski 6 stycznia 2018

    Super obsługa

  • Filip Babinowski 3 stycznia 2018

    Godne polecenia. PROSZĘ kierować się odrazu do p. Mateusza chłop na początku wydaje się niemrawy, ale niech was to nie zwiedzie to bardzo dobry sprzedawca dostaniecie dobry deal!

  • Dawid wetwert 31 grudnia 2017

    Obsługa ok. Obserwowanie mechaników podczas pracy możliwe, ale trochę utrudnione. W Toyocie mogę popijać kawkę i zerkać jak wymieniają filtry w aucie ;)
    Możliwy darmowy dowóz do Carrefour.
    Za wymianę oleju policzyli taniej niż u Śliwki.

  • SM KASZA 28 grudnia 2017

    Bardzo miła obsługa

  • Ewa i Przemek 23 grudnia 2017

    Kompetentna i szybka obsługa. Trochę drogo.

  • Rafał Kosałka 21 grudnia 2017

    Fajny nowoczesny salon sporo samochodów na ekspozycji

  • Jaroslaw Krupa 21 grudnia 2017

    Polecam,bardzo miła obsługa oraz pomocny serwis.

  • Łukasz Żychoń 20 grudnia 2017

    Polecam

  • Ula Tchurzewska 6 grudnia 2017

    Bardzo polecam salon w Pszczynie kilka razy robiliśmy tam serwis a ostatnio kupowalismy Fiata Talento obsluga na najwyzszym poziomie . Jak dla mnie najlepszy salon fiata w Polsce

  • Maciej Spietzberg 5 grudnia 2017

    + Polecam ASO Alfa Romeo w katowicach, fachowa i miła obsługa, oraz dobre ceny. - Odradzam natomiast wizytę w gliwickim oddziale, nieprzyjemna obsługa w serwisie, naciąganie na cenach części, wymiana sprawnych elementów silnika za które oczywiście trzeba zapłacić.

  • Jacek Badura 23 listopada 2017

    Profesjonalna obsługa!

  • Darek B 22 listopada 2017

    Super

  • Marcin N 17 listopada 2017

    Polecam

  • Czesław Skorupa 15 listopada 2017

    Dobrze wyposażony salon obsługa miła i chętna do pomocy

  • Łukasz Osyra 8 listopada 2017

    Jestem bardzo zadowolony w Pszczynie kupiłem 2 auta Jeepa i Fiata 500x dla żony, ogólnie bardzo profesjonalna obsługa zarówno podczas sprzedaży jak i po kupnie podczas serwisu wszystko zrobione jak należy. Mogę śmiało polecić i każdej osobie która ze mną rozmawia o kupnie Jeepa polecam ten salon

  • AFE 4 listopada 2017

    Mały parking

  • Patrycja Malecka-Nowotna 30 października 2017

    Polecam

  • Robert Bajorek 27 października 2017

    Ok

  • Arek Adamski 25 października 2017

    Wkradła sie pomyłka to jest Fiat !!!

  • Ma Ko 22 października 2017

    Super obsługa

  • rodreso 22 października 2017

    Auto

  • Shklash music 18 października 2017

    Wszystko w porządku, miła obsługa.

  • Tomasz Cudecki 6 października 2017

    Bardzo miła i fachowa obsługa. Wszystko wyjaśnią i da się z nimi normalnie porozmawiać. Rabaty dla stałych klientów. Obecnie trwa tam remont budynku, co trochę utrudnia funkcjonowanie klientom, ale ogólnie wszystko da się załatwić bez problemu. Brakuje tylko narazie strefy (poczekalni) dla klienta, gdzie mógłby poczekać w spokoju na swój samochód. Ogólnie polecam.

  • Rejon Dwa 5 października 2017

    FABRYKA. Ciezki dojazd. Ciasny parking. Złe oznaczenia bram...pojecjalem na serwis i nie wiem z którą marką w które drzwi. Należy dodać że serwisant który obsługiwał mój samochód był super profesjonalny i że względu na niego 4 gwiazdki

  • Piotr Cichosz 5 października 2017

    Polecam

  • Michał Gadek 26 września 2017

    Jeden z nielicznych salonów Skody, gdzie nawet pani w recepcji dobrze zna sprzedawany produkt. Do tego (jak na razie) najlepsze rabaty na Śląsku.

  • Lidia Kwapisz 14 września 2017

    Miła obsługa fachowe doradztwo

  • radek radek 25 sierpnia 2017

    Miło sprawnie i sympatycznie

  • Leszek Kajpust 21 sierpnia 2017

    Bardzo miła obsługa,przestronny salon,duże zniżki na samochód,serwis jest ok

  • Tomasz Mleczko 18 sierpnia 2017

    Kupuję tylko części, ale nawet te za 18zł. z bólem serca są realizowane.

  • Piotr Szałaśny 13 sierpnia 2017

    Sprzedawcy średnio zorientowani jeśli chodzi o ofertę ale bardzo mili. Niestety w moim wypadku oferta finansowania nie była korzystna w porównaniu z konkurencją.

  • ab be 8 sierpnia 2017

    Dział sprzedaży to moim zdaniem tylko panie Katarzyny. Pozostali sprzedawcy jakoś tak mało sympatyczni. Serwis to całkiem mili panowie i dość dobry kierownik który potrafił wsiąść na siebie naprawę mojego auta gdy wyszło iż po naprawie powypadkowej warsztat z Goczałkowic zawalił wymianę sworznia wahacza.
    Co do likwidacji szkód to chyba za mało ludzi a sam warsztat naprawczy to szczerze kpina. Widzę że nie tylko mój samochód miał kilka terminów zwrotu po szkodzie.
    Podsumowując sprzedaż ok, serwis na miejscu ok.
    Likwidacji szkód to niestety szukaj gdzie indziej.

  • Maciej Bachara 4 sierpnia 2017

    na serwisie mechanicznym elektrycznym i gazowym przez 9 lat się nie zawiodłem . Jedyna wpadka to automatem przykręcone koła i popsute w ten sposób śruby złodziejki.

  • Jacek Głyk 1 sierpnia 2017

    Miła i fachowa obsługa. Klient nie musi szukać pracownika który się nim zajmie.

  • Waldemar Mocigemba 31 lipca 2017

    Dzisiaj odbyłem jazdę próbna Jeep Renegade . Autko godne polecenia !!! Teraz już wiem co wybrać . Dziękuję Pani Katarzynie C. z Katowic za jazdę i profesjonalne informacje . Napewno kupię to auto już niebawem .

  • Sylwia K. 31 lipca 2017

    Przemiła obsługa, którą stara się jak najlepiej klientowi doradzić. Jestem zadowolona z zakupu.

  • Jack Von Nogay 29 lipca 2017

    Miła obsługa.

  • Kamil Gwóźdź 26 lipca 2017

    Miło i kulturalnie, dodatkowo akcje serwisowe są dla klienta ogromnym szacunkiem dla klienta

  • Mateusz Gwoździewicz 26 lipca 2017

    Miła obsługa

  • mir oli 19 lipca 2017

    Sprawny, skuteczny serwis. Samochód przyjęty pomimo braku wonnych terminów na dzień awarii.

  • Wiesław Małczak 13 lipca 2017

    Szybko, miło, fachowo.

  • Marek kowalski 8 lipca 2017

    Obsługa pierwsza klasa, od razu wiedzą czego potrzeba, części pasowały idealnie, polecam

  • Piotr S. 2 lipca 2017

    Jest ok

  • Catalin Parascan 29 czerwca 2017

    I received useful information about an Audi service.

  • Karol Kasprzyk 9 czerwca 2017

    Bardzo dobra i profesjonalna obsługa. Podejście do klienta na najwyższym poziomie. Gorąco polecam !

  • Krystian Koćwin 4 czerwca 2017

    Jest ok szybko zgodnie z umową serwis godny polecenia

  • Paweł Porwoł 26 maja 2017

    Bardzo polecam. Moje zamówienie na nowego Fiata Tipo przyjęła pani Hanna, która profesjonalnie wykonywała swoja pracę od samego początku aż do odbioru samochodu. Cała obsługa miła. Salon godny polecenia. Paweł

  • ryhu82 26 maja 2017

    Miła obsługa, bardzo dobry serwis, dużo nowych samochodów do obejrzenia na miejscu.

  • Tomasz Peksa 19 maja 2017

    Obsługa profesjonalna za każdym razem 100% zadowolenia.

  • Maciej M. 14 maja 2017

    Pełen profesjonalizm i miła obsługa klienta

  • T Termalux 12 maja 2017

    Bardzo dobra obsługa, doradztwo na wysokim poziomie , przy zakupie Fiata Tipo Pani Hanna bardzo nam pomogła i doradziła , cenę auta dograła na dobrym poziomie i z b. dobrym wyposażeniem . Łukasz .

  • Wojciech Prochoń 5 maja 2017

    Bardzo przyjemny salon skody

  • Ryszard Hess 29 kwietnia 2017

    Pięknie odnowiony salon. Profesjonalna obsluga, dobry serwis.

  • Edward Bywalec 28 kwietnia 2017

    Profesjonalna obsluga klienta pelny profesjonalizm

  • Krzysztof K 27 kwietnia 2017

    Profesjonalna obsługa, tylko drogo

  • Monika Monika 21 kwietnia 2017

    Dwa razy oddawałam samochód po stłuczce na polisę sprawcy. Załatwiali wszystko za mnie. Dwa razy dostałam samochód zastępczy również na polisę sprawcy. Roczna Skoda i 3miesięczna Kia Ceed bez ograniczeń kilometrowych. Wszystko na wysokim poziomie. Samochód wyjechał z idealnie dobranym kolorem.

  • Tomek K 16 kwietnia 2017

    Polecam w 100% Pszczyne
    Pracownicy pomogą w wyborze samochodu z najlepszą ofertą na południu Polski

  • Wiesław Małczak 16 kwietnia 2017

    Serwis Gliwice, szybko i sprawnie. Polecam.

  • Michał Kocztorz 15 kwietnia 2017

    Wszystko na czas, zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami.

  • Irek Jaworski 8 kwietnia 2017

    Miła obsługa i śliczna pani na recepcji

  • Przemysław Kańtoch 31 marca 2017

    Polecam, miło i szybko

  • Kamil Jakobski 25 marca 2017

    Profesjonalna obsługa najlepsze ceny

  • Tomasz Herzog 16 marca 2017

    Super obsługa. Dobrzy mechanicy i rewelacyjna usługa podwózki do centrum handlowego.

  • Zbigniew Adamczyk 15 marca 2017

    Super profesjonalne dziewczyny sprzedają samochody , łamią stereotypy że to robota dla facetów

  • Jolanta Krupa 9 marca 2017

    Polecam serwis w Pszczynie, dziękuję Panu Krzysztofowi za profesjonalną i bardzo miłą obsługę, to ludzie tworzą atmosferę!

  • Krystian Bielawski 7 marca 2017

    Bardzo miła obsługa. Szybkie wykonanie usługi

  • Leszek Pietrasiński 7 marca 2017

    Jestem wieloletnim wiernym klientem salonu. Kompetentna i uprzejma obsługa. PoLecam

  • Damain Trunk 5 marca 2017

    Ok

  • Dawid Bęben 20 lutego 2017

    Miło, sprawnie i profesjonalnie �

  • Sławomir Matysiak 18 lutego 2017

    Mają super ceny

  • Mirosław Galczewski 13 lutego 2017

    Miła obsługa

  • Marcin Wilk 8 lutego 2017

    Zależy im na kliencie

  • Wojtek 7 lutego 2017

    Świetna obsługa

  • Damian Skalec 22 stycznia 2017

    Super obsługa klienta. Szybki serwis samochodu. Duży wybór nowych Fiatów.

  • Adam RR 22 stycznia 2017

    Dzięki elektronikowi

  • Darek O 21 stycznia 2017

    Super obsługa i dobry serwis. Polecam.

  • Katarzyna Skop 19 stycznia 2017

    Serdecznie dziękujemy Pani Agnieszce za fachową i miłą obsługę. Oby autko dobrze się nam sprawowało�

  • Tomasz Kuczorski 4 stycznia 2017

    W porządku obsługa

  • Olgierd Witczak 31 grudnia 2016

    Standard obsługi jak dla Skoda

  • Adam Krzysztof 27 grudnia 2016

    Dobre ceny sprawna obsługa

  • Andreas Górecki 25 grudnia 2016

    Ok

  • Andrzej Skrabania 16 grudnia 2016

    Polecam

  • wi wi 14 października 2016

    Serdecznie polecam - zarówno jeśli chodzi o pomoc w doborze samochodu, jak i serwis posprzedażowy. Po analizie naszego zapotrzebowania, doradzony przez P. Sylwię Jeep Grand Cherokee sprawuje się wręcz genialnie - właśnie to mieliśmy na myśli mówiąc, że szukamy samochodu idealnie dopasowanego do naszych potrzeb W zakresie posprzedaży wszystko szybko, terminowo i wesoło co bardzo cenimy. Naprawdę polecam.

  • Krzysztof C-k 5 października 2016

    Serwis na najwyższym poziomie.Super obsługa,fachowa pomoc i doradztwo. Polecam serwis Ganiex Pszczyna i obsługę przez Pana Krzysztofa Rysia.

  • Maciej Bachara 24 sierpnia 2016

    Na serwisie od 12 lat sie nie zawiodłem. Auta tam serwisowane jeździły od przeglądu do przeglądu. Polecam za terminowość i profesjonalizm.

  • Siekiera Motyka 21 sierpnia 2016

    Jakość wykonanych napraw na zadowalajacym poziomie.

  • Agnieszka Pawlas 5 czerwca 2016

    Profesjonalna miła obsługa

  • Marcin Pawlas 29 maja 2016

    Fajny salon i kompetentna obsługa.

  • Mateusz Grzymek 18 kwietnia 2016

    Obsługa klienta na najwyższym poziomie! ...aż chce się wracać

  • Marcin Jochymek 5 stycznia 2016

    Co prawda serwisuje Abartha ale mimo wszystko Panowie dają radę. Bardzo mila obsługa przy przyjeciu samochodu, pozdrowienia dla P. Marcina G. za szybkie naprawy i wielki szacunek dla Pana Adama i Marka z hali serwisu za wiedzę!

  • Barbara Puda 30 grudnia 2015

    Podziękowania za profesjonalną i miłą obsługę w dniu dzisiejszym dla pracowników salonu w Pszczynie , a szczególnie dla Pana Krzysztofa Ryś, który nie tylko dzisiaj ale zawsze gdy odwiedzam serwis jest pomocny , uczynny i ... itd.,itp. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2016

  • Mateusz Machura 17 grudnia 2015

    Bardzo dobry serwis Skody. Konkurencyjne ceny i profesjonalna obsługa.

  • Paweł Bałaziński 2 grudnia 2015

    Kupiliśmy z żoną nową pande i żona jest mega zadowolona z tego autka. A obsługa super szybko konkretnie i na temat. I podziękowania dla pani Agnieszki Trener za miłą obsługę. Pozdrawiam

  • Ewa Mielniczuk 28 października 2015

    Polecam z całego serca salon i serwis w Katowicach! Pan Łukasz Grzyb to przemiły sprzedawca i przede wszystkim profesjonalista!

  • Iwona Wapniarz 12 września 2015

    Serdecznie polecam

  • Ipa Goczałkowice 10 maja 2015

    Bardzo dziękujemy za wsparcie festynu dla członków i sympatyków IPA Goczalkowice.

  • Patrycja Wyrozumska 27 marca 2015

    Polecam

  • Aneta Żyłowska 13 czerwca 2014

    Wszystkie pięć gwiazdek w całej sferze serwisowej i administracyjnej!

  • Karolina Fabiszewska 10 czerwca 2014

    Polecam

  • Aga Kucharczyk 5 maja 2014

    Zapraszam!

  • Ola Bacz 16 kwietnia 2014

    Wspaniali, bardzo mil i kompetentni pracownicy. Serdecznie polecam!